PROEF AMSTLVN, het festival dat alle zintuigen prikkelt!

proef amstlvn 02Amstelland Consultancy verzorgt de sponsorpromotie en de commerciële belangstelling op en rondom het culinair event PROEF Amstlvn. We zijn er trots op een dergelijke belangrijke evenement in de Randstad te kunnen adviseren en te ondersteunen met raad en daad.

In vervolg op twee succesvolle edities ‘Culinair Amstelveen’ presenteert ‘Proef Amstlvn’ van 8 t/m 11 september 2016 een vernieuwd culinair concept. Hiermee verwacht de organisatie over vier dagen rond de 10.000 extra bezoekers naar het Stadshart van Amstelveen te trekken.

Bij ‘Proef Amstlvn’ kunnen bezoekers in een sfeervolle ambiance genieten van de lekkerste gerechten uit de keukens van 16 regionale restaurateurs. Zij kunnen ervaren dat GEZOND en DUURZAAM eten ook lekker en hip kan zijn. En worden verrast, geïnspireerd en gemotiveerd. Tegen betaling van minimaal € 3,50 en maximaal € 7,50 per gerechtje is het genieten van vrijwel alle internationale keukens, smaken en kookstijlen. Vanzelfsprekend worden hierbij ook passende drankjes geschonken.

proef amstlvn 05 Zelf proeven en ervaren
Bezoekers van het festival kunnen o.a. kennis maken met plaatselijke producten uit bijvoorbeeld de wijngaard, de bierbrouwerij en de kaasmakerij. Bovendien worden er uiteenlopende workshops georganiseerd als broodbakken, Sushi maken en paling roken. Met workshopstitels
als ‘Van Riek tot Vork’ en ‘De Eet Apotheek’ worden overdag ook geïnteresseerde schoolklassen naar het festivalterrein getrokken.

proef amstlvn 03
Word ook sponsor. Samen staan wij sterk
Wij zoeken personen of bedrijven die de publicitaire en commerciele kracht van een dergelijk groots regionaal publieksevent goed inschatten. Het is heel begrijpelijk om op deze wijze als sponsor uw naam bij een breed culinair geinteresseerd publiek goed over te laten komen! Wij hebben daarom ook speciale sponsorpakketten samengesteld, waarmee u als sponsor zo optimaal mogelijk onder de aandacht komt van uw doelgroep.
proef amstlvn 06
Voor meer informatie en voor nog meer sponsormogelijkheden neemt u contact op met Michel Becker, 06-22937639.

Logo proef amstlvn
Voor meer informatie over PROEF AMSTLVN klikt u hier.