banner-3-1328x442

Over ons

Amstelland Consultancy is opgericht vanuit de visie dat het bij elke horecaorganisatie en bij elk evenement draait om het thema gastvrijheid. Het ervaren van gastvrijheid wordt op vele manieren beïnvloed, maar bovenal gaat het bij Amstelland Consultancy om Horeca-vakmanschap en organisatietalent. Amstelland Consultancy is al 30 jaar volop actief in Horeca Nederland, met name in Noord-Holland. De opgedane ervaring en inzichten stellen wij ter beschikking aan de Horeca-ondernemer in de vorm van advies en concrete support.

Michel Becker

Michel becker Amstelland profielfoto web - kopie
Amstelland Consultancy staat onder leiding van Michel Becker. Michel is ruim 40 jaar werkzaam in de horeca waarvan ruim 25 jaar als zelfstandig ondernemer. Hij heeft daarnaast jarenlang een evenementenbureau gehad en geleid. Naast het ondernemen heeft hij veel bestuurlijke ervaring opgedaan bij zowel maatschappelijke en sportorganisaties als in de functie van oud-raadslid in Amstelveen. Momenteel is Michel nog steeds bestuurlijk actief als voorzitter Koninklijke Horeca Nederland regio Noord Holland.

Bij elk feest zijn wij graag van de partij…

Met onze partners hebben we alles onder controle

Amstelland Consultancy heeft meerdere samenwerkingsverbanden, afhankelijk van het te organiseren soort evenement of horecaservice. Wij bieden creatieve oplossingen en stellen veelzijdige teams van de juiste professionals samen, zodat u precies weet dat uw wensen op de goede manier vervuld worden. Van bloemarrangementen, uitnodigingen en beveiliging tot catering, muziek, interieuraankleding en het eventmanagement, uw zaak of event zijn bij Amstelland Consultancy in goede handen

Een geschikte locatie voor uw evenement is niet altijd eenvoudig te vinden. Wij verzorgen compleet en aansluitend op uw wensen de afhandeling van zalen, podia met licht en geluid, het bemiddelen van entertainment tot aan het regelen van leuke opvang voor de kleinere bezoekers van uw evenement.

Uw evenement onder de aandacht brengen is voor ons geen probleem. Wij bieden de mogelijkheid aan om persberichten, commercials en tal van soorten promotiemateriaal te verzorgen.