amstellandconsultancy-media

Media

Een lokale of regionale commercial of advertentie hoeft helemaal niet duurt te zijn en levert de nodige respons op. Wij kunnen u laten adverteren op lokale radio, lokale televisie en vanzelfsprekend in de diverse lokale vak- en nieuwsbladen en op internet. Tevens verzorgen wij ook promo’s voor bedrijven of evenementen.
Neem contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden om zo voordelig mogelijk in contact te komen met uw doelgroep.

AmstellandSport voorzijde febr 2017Ook voert Amstelland Consultancy de hoofdredactie over de sportkrant AmstellandSport.
Maandelijks brengt deze gratis sportkrant u nieuwsfeiten en achtergronden van de verschillende grote & kleine sporten in en rond de regio Amstelland. Met coverstory’s over actuele en spraakmakende onderwerpen en verrassende en kritische columnisten.

Uw input is van groot belang. Voor onze rubriek ‘De Perstribune’, waar u clubnieuws dat interessant kan zijn voor een breder publiek dan alleen de leden kwijt kunt; voor de ‘Sportagenda’ om evenementen, toernooien, wedstrijden en open dagen aan te kondigen.

En ongetwijfeld lopen er ook bij u in de vereniging van die steunpilaren rond, die ongetwijfeld in aanmerking komen voor de ‘vrijwilliger van de maand!’ Wij staan open voor uw suggesties en ideeën: redactie@amstellandsport.nl.

AmstellandSport komt uit in een oplage van 40.000 stuks.
Meer informatie over AmstellandSport leest u hier.
 
Wilt u adverteren in dit blad, klik dan hier voor de tarievenkaart. Maar nog beter: neem direct contact op met de hoofdredactie onder leiding van Michel Becker via info@amstellandconsultancy.nl of bel 06-22937639. Kijk voor meer informatie op www.amstellandsport.nl
 

Met Amstelland Consultancy raakt u de juiste doelgroep

ac-services-web-media-new
Bekijk de artikelen van Amstelland Media.