amstellandconsultancy-horeca

Horecaconsultancy met raad én daad

Amstelland Consultancy heeft haar sporen ruim verdiend in de horeca. In de afgelopen 3 decennia heeft ze een grote dosis ervaring opgedaan in de horeca op vakgebieden als bedrijfsvoering en inkoop, marketing en interieur, personeel en organisatie. Amstelland Consultancy ondersteunt horecaondernemers met praktische adviezen, helpt concreet mee om horecabedrijven winstgevender te maken, om het personeel op te leiden en de service daarmee op een hoger plan te krijgen en zo meer. Geen woorden, maar daden, is daarbij het devies. Gastvrijheid leveren vanuit een gedachte én vanuit een gevoel. Daarnaast organiseert Amstelland Consultancy in opdracht van gemeentes, wijkverenigingen en sportclubs allerlei soorten feesten en evenementen tot in de puntjes. Van uitnodiging tot en met bedankbrief, van eenvoudig buffet tot een 9-gangendiner, van gastsprekers tot en met optredens van diverse artiesten. Zo zijn de commerciële activiteiten op en rondom het regionale culinaire event PROEF AMSTVN in goede handen van Amstelland Consultancy.

Klik hier voor meer informatie en sponsor-opties van
Logo proef amstlvn

Niet alleen de Horeca, maar ook winkelcentra, die zich elke week weer moeten onderscheiden voor het winkelend publiek, kunnen een beroep doen op de creativiteit en vakkennis van Amstelland Consultancy voor passende publiekevents, het hele jaar door.

Sporthoreca is een vak apart en onze specialiteit. Sportverenigingen met een eigen bar en/of kantine benutten niet altijd de volledig beschikbare capaciteit. In goed overleg bekijkt Amstelland Consultancy alle kansen en mogelijkheden, tot en met wellicht het volledig uitbesteden van de horeca-exploitatie. Ze begeleidt vervolgens het traject, ondersteunt de veelal vrijwilligers hierin en -waar nodig- coacht ze de uitbating in de praktijk met vele tips. In het geval van tennisvereniging Aemstelburgh in Amstelveen is ze mede-verantwoordelijk voor de volledige exploitatie van de kantine, 7 dagen in de week.

Horeca-consultancy lijkt zo’n vaag woord. In de praktijk is het heel concreet. Horeca-ondernemers zijn in de regel zeer enthousiaste mensen. Valkuilen zijn er legio, zowel bij de opstart, de doorstart als bij de afronding van de zaak. Met onze raad en vooral daad voorkomen we bij deze ondernemers een hoop ellende en helpen we ze vaak ook financieel in het zadel. Lees onze praktijkcases eens: Horeca-consultancy in de praktijk

Tenslotte: het werven van geschikt, vakkundig Horeca-personeel is voor de Horeca een bijna dagelijkse, tijdrovende zorg en iets waarvoor specifieke vakkennis over allerlei soorten regelgeving vereist is. Amstelland Horeca is een samenwerking aangegaan met het werving- en selectiebureau The JobShop om specifiek voor de Horeca het juiste personeel gericht te werven, te screenen en al dan niet op flexibele basis in te zetten. Het verder opleiden en onze persoonlijke coaching van het via ons aangestelde personeel zijn hierbij vaste onderdelen in het pakket. We voelen ons 100% betrokken bij een succesvolle match en bij een duurzaam, zorgeloos personeelsbeleid van al onze Horeca-klanten.

Met Amstelland Consultancy geeft u gastvrijheid vorm