ac-services-web-horeca-new

Horeca

Amstelland Consultancy heeft haar sporen ruim verdiend in de horeca. In de afgelopen 3 decennia heeft ze een grote dosis ervaring opgedaan in de horeca op vakgebieden als bedrijfsvoering en inkoop, marketing en interieur, personeel en organisatie.

Lees verder...
ac-services-web-events-new

Events

Een evenement vindt iedereen leuk. Online kan iedereen geïnformeerd worden. Maar persoonlijke communicatie in de vorm van een evenement is en blijft één van de belangrijkste manieren om mensen echt te inspireren en te motiveren.

Lees verder...
ac-services-web-media-new

Media

Een lokale of regionale commercial of advertentie hoeft helemaal niet duurt te zijn en levert de nodige respons op. Wij kunnen u laten adverteren op lokale radio, lokale televisie en vanzelfsprekend in de diverse lokale vak- en nieuwsbladen en op internet.

Lees verder...

Over ons

Amstelland Consultancy heeft de visie dat het bij elke horecaorganisatie en bij elk evenement draait om 1 doel: het bieden van maximale gastvrijheid.
Het ervaren van gastvrijheid kan op vele manieren beïnvloed worden, maar bovenal gaat het om de menselijke factoren als horeca-vakmanschap en organisatietalent.
Wij organiseren en ondersteunen op deze factoren lokale horecabedrijven en evenementen. Want beide kwaliteiten zijn diep geborgd bij Amstelland Consultancy. We zijn al 30 jaar volop actief in Horeca Nederland, met name in Noord-Holland. De opgedane ervaring en inzichten stellen wij aan de horecaondernemer en eventorganisator ter beschikking, in de vorm van concreet advies en support.
Want gastvrijheid, dat koop je niet, dat ervaar je.

Lid van:      

Enkele referenties

Henk-Jan Ven

Henk-Jan Ven

Michel heeft de eigenschap om alles tot in de puntjes te verzorgen!!
Martin Oudshoorn

Martin Oudshoorn

Geweldig hoe ze van een klein feestje een superbelevenis kunnen maken. Echt top!

Onze opdrachtgevers

Horeca
Eigenaren en directie van cafés, restaurants, brasseries, grand cafés, bistro's en eetcafés.

Events
Organisatoren van bedrijfsfeesten en -openingen, personeelsuitjes, lokale activiteiten, optredens, feestelijke partijen, festiviteiten, manifestaties, happenings en beurzen.

Media
Ondernemers die promotie en publicaties in en rondom diverse media als lokale magazines, vakbladen, lokale TV en radio kunnen gebruiken.

Meer over onze opdrachtgevers...